logo

Om oss på CIBoost

Vi har förbättrat samarbete i organisationer sedan 2016.

Allt började med nyfikenhet av två forskare från Stockholm School of Economics: "Kan man stärka teams prestation med hjälp av en applikation?". Forskningen visade att inget stärker samarbetsförmåga så effektivt som när team regelbundet pratar om sitt samarbete. Här föddes idén om CIBoost – en applikation som guidar team och säkerställer att de pratar om rätt saker på ett smart sätt.

Prof. Andreas Werr och PhD. Philip Runsten genomförde en forskningsstudie 2018–2019. Resultaten var slående: Team som hade åtta samtal om sitt samarbete ökade sin prestation med 22%. 2019 genomfördes ytterligare en studie som visar att CIBoost stärker individers KASAM och minskar upplevd stress. 2023 lanserades en helt ny applikation med mer innehåll och förbättrad användarvänlighet.

Ett urval av organisationer vi samarbetar med eller som deltagit i forskningsstudier

Några av oss som arbetar på CIBoost

Alexandra Henningson-CEO and founding partner

Alexandra Henningson

CEO and founding partner

Matilda Olsson-Customer Success Manager and founding partner

Matilda Olsson

Customer Success Manager and founding partner

Kerstin Nystedt-Customer Success Manager

Kerstin Nystedt

Customer Success Manager

dw

Kontakta oss

Har du frågor och funderingar om hur CIBoost fungerar eller hur verktyget kan förbättra samarbetsförmågan i din organisation? Kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

Jag har läst och godkänner

section image

Vi är stolta över att ingå i Newground Alliance

Vi är en del av en allians bestående av specialiserade bolag som på olika sätt tar hävstång från Kollektiv Intelligens. Omringad av skarpa experter kan vi leverera hållbara resultat och främja bättre samarbete och välmående för våra kunder.

Mer om Newground Alliance
reivew

“Våra arbeten och arbetsplatser har blivit mycket komplexa vilket kräver ökad samarbetsskicklighet av oss. Den utvecklar vi bäst genom regelbundna samtal om, och övningar, i samarbete, så kallade team debriefs. Med ett digitalt verktyg gör man detta enkelt till rutin. Det är ett smart sätt för stora organisationer att utveckla kollektiv intelligens.”

Philip Runsten, ekonomiforskare på Handelshögskolan i Stockholm

Baserad på forskning om kollektiv intelligens vid Handelshögskolan i Stockholm

Allt började med en forskares nyfikenhet och frågan: "Kan teamprestation förbättras med en... app?", vilket ledde till forskning som genomfördes vid Handelshögskolan i Stockholm (SSE), Sverige, av professorerna Andreas Werr och Dr. Philip Runsten.

Om forskningen
why

Ett forskningsbaserat digitalt verktyg för bättre samarbete.

Ställ en fråga

Kontakt